PURE MAGIC ЧАЙ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

КАК РАБОТИ ЧАЯТ?

  • ОСВОБОЖДАВА ТЯЛОТО ОТ НАТРУПАНИТЕ ТОКСИНИ
  • ИЗГАРЯ МАЗНИНИТЕ
  • ВЪЗВРЪЩА ТОНУСА
  • БЕЗ НУЖДА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УПРАЖНЕНИЯ

СЪСТАВКИ

КИТАЙСКИ ПУ-ЕР ЧАЙ

Чаят Пу-ер е използван не само като средство за забавяне на процесите на стареене, но и като начин да се стимулира разграждането на мазнините и да се стимулира обмяната на веществата.

ЯПОНСКИ ЗЕЛЕН ЧАЙ

Ползотворните ефекти от японският чай са много, сред тях са: повишаване горенето на мазнини и подобряване физическият тонус. Освен това антиоксидантите в зеленият чай могат да намалят риска от доста болести, като рак, диабет, Алцхаймер, Паркинсон и много други.

ЛИСТ ОТ БЯЛА БРЕЗА

Брезата е растение с незаменими лечебни свойства.  Заболявания на храносмилателния тракт и стомашни язви се повлияват изключително добре от лечение с бреза. Освен това той помага при проблеми с бъбреците, пикочните пътища и кожата.

КОРА ОТ ЗЪРНАСТЕЦ

Тази билка регулира дейността на червата, използва се за лечение на гастрит, стомашна и дуоденална язва, заболяване на черния дроб и други.

ЛАЙКА

В наши дни тя е едно от най-разпространените хомеопатични средства с противовъзпалително, дезинфекциращо, болкоуспокояващо и спазмолитично действие. В комбинация с ментата лайката оспокоява и пречиства организма.

МЕНТА

Сред най-често срещаните здравословни проблеми са болките в корема. Те са последица от ежедневното напрежение, стресовия работен ритъм или прекалено бързото хранене. Могат да бъдат предизвикани от инфекции и възпаления. Незначителните проблеми отшумяват след промени в хранителния режим и начина на живот, съчетани с билколечение. В тези случаи се препоръчва чаша чай от лайка с мента, който ще премахне неразположението.

ЛИМОН

Ефектите от лимона са известни в цял свят. Той насърчава храносмилането и детоксикира тялото отвътре навън.

КАК И КОГА СЕ ПРИЕМА ЧАЯТ?

Чаят се приема сутрин преди хранене. Без захар, подсладители или мед. Топъл или студен.

Приемайте в продължение на 3 месеца. След този период е необходимо да минат поне 30 дни преди отново да започнете да приемате “Pure Magic”.

КАК СЕ ПРИГОТВЯ ЧАЯТ?

В 200 мл. вряща вода изсипете половин супена лъжица от чаят. След това изчакайте, докато течността започне да кипи, свалете съда от огъня и консумирайте.