Условия за ползване

Условия

за ползване на www.prirodata.com

www.prirodata.com се управлява от условия и политика за конфиденциалност, посочени по-долу. Тези условия за съобразени със Закона за защита на потребителите, Закона за електронната търговия и Българското законодателство. Те ще бъдат обвързващи за Вас, така че Моля, прочетете ги внимателно и ако не сте съгласни с тях напуснете сайта! Трябва да сте наясно, че ние можем да променяме по наше усмотрение по-всяко време и без предварително уведомление тези правила. Преди да подадете поръчка, моля проверявайте нашият сайт за актуализации!

 1. Общите условия са задължителни за всички посетители на www.prirodata.com и са в сила от момента, в който отворите (посетите) страницата и се прилагат за всички Ваши следващи действия. Вие сте длъжни да се запознаете с общите условия и чрез достъпа и използването на уеб страницата по какъвто и да е начин, се съгласявате и приемате общите условия.
 2. В случай, че Вие, в правото си на потребител, не сте съгласни с общите условия за ползване на сайта, преустановете незабавно ползването на уеб страницата!
 3. Посещавайки и отваряйки която и да е страница на www.prirodata.com, било чрез директно изписване на адреса във вашия браузър, чрез намиране от търсеща машина, чрез връзка от друг сайт, или по какъвто и да е друг начин, Вие се съгласявате със следните условия за ползване на сайта:  

 

Отговорност

 • Всеки посетите/клиент има правото да използва цялата информация и съдържание на този сайт само и единствено за собствени и лични цели.
 • Настоящата уеб страница може да съдържа линкове към други уеб страници, за които общите условия на www.prirodata.com не се прилагат. Всеки потребител (Вие) е длъжен да се запознае с техните общи условия.
 • Всяко действие или бездействие на потребителя по никакъв начин няма право да поврежда съдържанието или софтуера на сайта, както и съдържанието или софтуера на нашите страници или други услуги, чрез които уеб сайтът става достъпен и всяко такова действие ще се счита за нарушение на общите условия.
 • www.prirodata.com има право да събира анонимна статистическа информация за посетителите, която по никакъв начин не може да идентифицира лични данни, освен IP адрес. www.prirodata.com няма да споделя тази информация и никаква друга информация за потребителите си с трети лица, освен, когато има заповед за предаването й от съответните органи.

 

Поръчка

 • Всеки клиент може да направи Поръчка на Сайта чрез добавяне на желаното количество  чай “Pure Magic” във Формата за поръчка, следвайки стъпките, указани в Сайта, за да завърши и изпрати съответната Поръчка.
 • Всяка добавена бройка чай “Pure Magic” е достъпна за покупка в рамките на наличните количества.
 • www.prirodata.com поема отговорност за доставка само на съответния брой опаковки “Pure Magic” от регистрираната поръчка. 
 • Всеки Клиент се задължава и отговаря за всички данни за покупката, която е заявил чрез завършената си и изпратена на www.prirodata.com поръчка, да са верни, пълни и точни към датата на изпращането на поръчката.
 • С изпращането на поръчката Клиентът разрешава на представител на www.prirodata.com да се свърже с него пo всякакъв възможен начин, когато това се налага във връзка с направената поръчка.

Доставка

 • www.prirodata.com се задължава да доставя поръчаните Стоки чрез куриерска фирма на адрес, посочен от Купувача/Клиента или в офис на куриерската фирма, в зависимост от избора на Клиента.

Условия на доставка

 • Вашият чай “Pure Magic” ще бъде изпратен с куриер на ЕКОНТ до посочения от Вас адрес или до офис на куриера. Вие ще получите вашия “Pure Magic” в срок от 1 до 3 работни дни след изпращането му. Изключение на този срок са направените поръчки или доставки в почивните дни и националните празници! Поръчки, направени след 17:00 ч. от понеделник до петък се обработват и изпращат на следващия работен ден. Възможно е поръчки, изпратени в петък, да бъдат доставени в понеделник. Поръчки, направени след 12:00 ч. в събота, през целия ден в неделя, както и през всички празнични почивни дни, се обработват и изпращат на следващия работен ден. 

Всеки клиент може да избере начин на доставка на чай “Pure Magic” по един от следните начини: 

 1. Доставка до най-близкия офис на ЕКОНТ. 
 2. Доставка до посочен адрес в цяла България.
 • Изпращане и доставяне на “Pure Magic” ще се извършва само и единствено след потвърждение по телефона от оператор на www.prirodata.com

Плащане

 • www.prirodata.com използва най-лесния и удобен начин на разплащане в България – наложен платеж. Поръчвайки вашия “Pure Magic” във Формата за поръчки ще видите крайната сума, която трябва да заплатите. Тази сума ще бъде отразена информативно и на e-mail, който ще получите, както и в известието за доставка от куриера. Вие ще трябва да заплатите цялата стойност в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.
 • Нашите партньори от ЕКОНТ ще Ви информират със SMS за общата стойност на пратката преди да я доставят на Вашия адрес. Ако сте избрали Вашия “Pure Magic” да бъде получен в офис на куриера, ще получите уведомителен SMS, че пратката Ви е вече в посочения офис, както и общата стойност, която трябва да заплатите. Доставката на “Pure Magic” до всички наши клиенти е безплатна в цялата страна. Вие се задължавате да платите на куриера само стойността на поръчката!

Отказ и връщане

 • Всеки клиент може да откаже направена или потвърдена поръчка. В случай на отказ, трябва да ни известите преди 17:00 в деня на поръчката или, ако поръчката е потвърдена след този час, трябва да ни пишете преди 12:00 ч. на следващия ден! Ако обаче това се случи след този период или в момент на доставка, вие ще трябва да заплатите разходите по връщането на “Pure Magic” обратно до нас.
 • Всеки клиент има право да върне “Pure Magic” в рамките на 14 дни след получаването му, при условие, че е запазен търговския вид на продукта – т.е. не е повреден или отворен. Ако това условие е изпълнено, тогава просто се свържете с нас, за да ни уведомите, че жалаете да върнете “Pure Magic”. Ще трябва да заплатите разходите по връщане на продукта.
 • При изпълнение на всички условия за връщане на продукта/стоката ние ще възстановим сумата на клиента.

Вашите лични данни

 • www.prirodata.com се ангажира да защитава Вашите лични данни. Ние събираме тази информация, само и единственно за да обработим вашата поръчка. Ние никога няма да предоставим Вашите лични данни или подробности за Вас на която и да е друга компания или трета страна. Тези данни ще бъдат архивирани от наша страна и ще бъдат използвани единственно от куриерската фирма, което е необходимо за да се извърши доставката на Вашата поръка.

Www.prirodata.com се управлява от условията и правилата за поверителност, посочени по-долу. Тези условия са в съответствие със Закона за защита на потребителите, Закона за електронната търговия и българското законодателство.

Съгласие за използване на лични данни.

Чрез маркиране и приемане на правилата и условията на сайта, непосредствено преди да ни изпратите поръчката, вие давате изричното си съгласие за обработката на личните Ви данни при обработване на поръчката Ви!
Www.prirodata.com се задължава да защитава Вашите лични данни. Ние събираме тази информация единствено и само за обработка и доставка на Вашата поръчка. Тези данни ще се използват от куриера, за да извърши доставка на Вашата поръчка. Ние никога няма да предоставим Вашите лични данни на друга компания или трета страна, освен в случаите, когато държавният орган го изисква по законен начин.


Вашите лични данни 

За да направите поръчка, посочвате Вашето име и фамилия, електронна поща, телефонен номер и адрес за доставка. Ние използваме тези данни само за да управляваме, обработваме и изпращаме Вашата поръчка и за да комуникираме с Вас.


Данните ви са защитени 

С натискане на бутона ИЗПРАТИ, изпращате информация за Вашата поръчка и лични данни чрез защитена връзка. Www.prirodata.com използва защитен сървърен софтуер (SSL), който криптира данните Ви. Този софтуер защитава всички лични данни, данни за поръчки и плащания, изпратени чрез платформата www.prirodata.com.


Съгласие за използването на бисквитки

Www.prirodata.com събира анонимна статистика за посещения на място без лични данни за клиента / потребителя!
При посещение и отваряне на всяка страница на www.prirodata.com, при въведеждане на адреса директно в браузъра Ви, чрез намирането му от търсачките, чрез връзка от друг сайт или по друг начин, приемате използването на тази информация от нас.
Като посетител трябва да знаете, че www.prirodata.com може да променя тези правила за поверителност по всяко време и без предупреждение. Промените ще бъдат публикувани на тази страница. Преди да направите поръчка, моля, проверете сайта за актуализации!Отказ от отговорност

ОБЩИ МЕДИЦИНСКИ УСЛОВИЯ
Информацията, публикувана на www.prirodata.com, не замества професионална медицинска консултация, диагностика или лечение. Ако търсите професионална медицинска помощ, свържете се с Вашия лекар или медицински център. Www.prirodata.com не носи отговорност за прилагането на съветите, продукта или друга информация, публикувана на този уебсайт от потребителя. Ако не сте сигурни за чаят “Pure Magic”, консултирайте се с Вашия лекар за информацията, която сте прочели или намерили на www.prirodata.com. Никога не пренебрегвайте професионалната медицинска помощ.

ОТКАЗ ОТ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ
Цялата информация, публикувана на www.prirodata.com, се основава на опита, изследванията, статистиката, наблюденията и анализа. Www.prirodata.com не е предназначен да предоставя медицински съвети. Преди да започнете да пиете “Pure Magic”, консултирайте се с Вашия лекар или диетолог. Информацията, публикувана на www.prirodata.com, е предоставена, за да покаже потенциалния резултат, който може да бъде получен чрез консумацията на “Pure Magic”. Няма гаранция, че ще получите същите резултати, както е описано в сайта. Резултатите от употребата на “Pure Magic” са идивидуални за различните потребители и зависят от техните физически показатели, навици и здраве! Www.prirodata.com не носи отговорност за Вашите действия след закупуването на чаят “Pure Magic”.


ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕПРАВИЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРОДУКТА
1. “Pure Magic” не е лекарство и не трябва да се използва като такова. Www.prirodata.com не носи отговорност за употребата на чаят “Pure Magic” като лекарство.
2. Www.prirodata.com не носи отговорност за физически или психически увреждания, настъпили след употребата на “Pure Magic”. Преди употреба се консултирайте с лекар или специалист как да консумирате продукта.
3. Бременни жени, кърмачки и деца под 10 години:  Не консумирайте чай “Pure Magic”!
4. Www.prirodata.com не носи отговорност за каквито и да било физически или психически увреждания, причинени от използването на продукта. Ако страдате от каквото и да било заболяване, консултирайте се с лекар или специалист, преди да приемете чай “Pure Magic”.
5. Информацията на www.prirodata.com е информативна и по никакъв начин не трябва да влияе върху избора и начина на приемане на “Pure Magic”.

Приложимо право
За въпроси, които не са обхванати от тези общи условия, се прилагат разпоредбите на действащото българско законодателство. Спорове относно използването на уебсайта и съдържащите се в тях услуги и ресурси, които не могат да бъдат разрешени по взаимно съгласие, ще бъдат отнесени до компетентния български съд.

Благодарим Ви, че спазвате Общите условия на www.prirodata.com